1033 Budapest, Szentendrei út 95.
+36 1 430-1613
HAGYOMÁNYOS CÍMKÉK

Nyomathordozóink sokszínűségének köszönhetően szinte bármilyen elképzelést meg tudunk valósítani, legyen szó akár boros, akár gumiabroncs címkéről. A kinyomtatott címkéket a kért méretre és formára vágjuk.

MULTILAYER CÍMKÉK

A multilayer, más néven többrétegű, vagy lapozható címkék nagy előnye, hogy a design és címke méretének változtatása nélkül sokkal több információt, nyelvi mutációkat tudunk elhelyezni egy adott felületen. Ezáltal költséghatékonyabb megoldás és gyorsabb címkézést tesz lehetővé.

FORMALAKKOZOTT CÍMKÉK

A formalakkozás által kiemelhetünk, érdekessé tehetünk egyes grafikai elemeket. Fényében hasonló a lamináló fóliához, de nem csak teljes felületen, hanem részleteken is alkalmazható, ezáltal egyedi megjelenést kölcsönöz címkénknek.

SZITÁZOTT CÍMKÉK

A nyomtatott kreatív adott részeire szitázással magasfényű, vastag UV lakkréteg kerül, amellyel növelhetjük a címke vizuális élményét.

PERFORÁLT CÍMKÉK

A perforálást olyan esetben alkalmazzák, amikor a címke bizonyos részeinek könnyen elválaszthatónak, téphetőnek kell lenniük az anyag többi részétől.

BOROS CÍMKÉK

Manapság egyre nagyobb jelentőséggel bír, hogy egy bor a címkéjével is kitűnjön a többi, polcon lévő termék közül. Széles alapanyag választékunkkal ebben is tudunk segíteni.

“SZENDVICS” CÍMKÉK

Ha kevés a hely és sok információt kell feltüntetni a címkén, akkor a legjobb megoldás a “szendvics” nyomtatás. Ennél az eljárásnál az áttetsző címkére több rétegben nyomtatunk, így olyan hatást érünk el, mintha a címke mindkét oldalára nyomtatva lenne.

EGYEDI FORMÁK

Feldolgozógépeink segítségével bármilyen formájúra tudjuk a címkéket vágni.

UTÓMUNKÁLATOK

STANCOLÁS, RICCELÉS

A kinyomtatott címkéket egy kivágószerszám segítségével a megfelelő méretre és formára vágjuk. Bármilyen formájú címkék riccelésére, stancolására van lehetőség, sőt igény szerint perforálni is tudunk.

LAMINÁLÁS

A laminálás egy védőréteget képez a nyomtatott felületen, megvédi és időtállóvá teszi a nyomatot és a címkék védve vannak a külső behatásoktól. A laminálás lehet fényes vagy matt.

LAKKOZÁS

A lakkozás (fényes vagy matt) egy védőréteget képez a nyomtatott felületen,  megvédi a nyomatot a karcolásoktól, kisebb sérülésektől. A formalakk egyedivé teheti a címkét és különlegessé a grafikát.